Foto të rë.nda/ Gruaja ha.k.merret k.e.q ndaj burrit, i pret pen*sin, dhe më pas e… ja ç’i kishte bërë ai…

Një grua i pr.eu penisin të dashurit të saj me një palë gërshërë, si shenjë ha.k.marrje, pasi burri u tregoi shokëve të tij videon teksa çifti bënte seks.

Brenda Barattini, 27 vjeç, u arr.estua në nëntor 2017 në qytetin e Kordobës, Argjentinë, ndërsa veprimin e bëri për ha.k.marrje.

Burri 40-vjeçar, i quajtur si Sergio Fernandez, raportohej se ishte i martuar në kohën e incidentit, por kishte qenë në një lidhje me Barattinin.