Fotot e rralla nga internimi: Ja si jetuan mijëra shqiptarë që provuan persekutimin e diktaturës gjakatare

Jeta në internim, ku mijera shqiptarë provuan persekutimin e diktaturës më të egër do të dukej si një legjendë, nëse do të kishim vetëm rrëfimet e të mbijetuarve.

Reliket e ruajtura nga ajo kohë janë shumë të vyera dhe sidomos fotografitë. Përmes tyre mund të shohim çaste që janë fiksuar nga aparati fotografik në dhjetra kampe internimesh përgjatë gjithë viteve të regjimit komunist.

Por si mund ti japim emër çdo personazhi të shfaqur në këto foto?