Habit aktori: Në Shqipëri s’jam ndjerë asnjëherë si në shtëpi, nesër largohem

 Ai është nga aktorët e rinj që ka guxuar edhe në disiplina të tjera të artit, si muzikë, dublim, parodi muzikore. Bëhet fjalë për Aleks Seitaj, i cili ishte sot i ftuar në emisionin “Rudina”, ku rrëfeu se do të largohet nga Shqipëria.

Ai ka deklaruar se do e lerë aktrimin dhe Shqipërinë, për të punuar dhe udhëtuar me kroçerë, një udhëtim që në fakt do e nisë nesër.

“Në Shqipëri nuk jam ndjerë asnjëherë si në shtëpi dhe kjo është një nga arsyet përse kam vendosur të largohem. Kam kaluar një periudhë depresioni si pasojë e bulizimit dhe si pasojë e realitetit ku jetoj. Unë gjithmonë kam qenë larg realitetit shqiptar”, tha Aleks Seitaj.