I shkreti ky, Vanda ia bëka “8 me 2” Ikardit, shikoni ç’i ka punuar në jaht gjatë pushimeve.. (një çun shqiptar s’do e lejonte)

Bashkëshortja e Mauro Ikardit, Vanda Nara shquhet për karakterin e fortë, duke mos lëshuar pe, si në futboll ashtu edhe në jetën private.

Së fundmi gazetari argjentinas Angled De Brito ka bërë publike një histori mes çiftit, teksa bëhet fjalë për disa vite më parë, kur Mauro dhe Vanda kishin shkuar diku me pushime.

Vanda Nara ishte e vetëdijshme se shumë femra të bukura po mundoheshin t’i afroheshin Mauros së saj. Gjithashtu, ajo ishte në dijeni për një telefon celular të dytë të cilin sulmuesi po e përdorte për pjesën e privatësisë. Mirëpo, pikërisht telefoni i dytë në atë dytë relaksi në një jaht, u bë mollë sherri për të dy.

Vanda e kishte vërejtur se Ikardit i kishte mbërritur një mesazh aspak i pëlqyeshëm, teksa reagimi ishte tepër i ashpër. Bashkëshortja e sulmuesit të Interit nuk u përmbajt, duke e hedhur telefonin e sulmuesit në det.