Ia paska këputur kokën të atit, zbulohet imazhi i vajzës së Amit dhe Ermalit

Kjo është vajza e Ermal Mamaqit dhe Amarda Toskës, Sia.
Siç shihet, e vogla nuk i ka lënë gjë të atit, duke ia marrë të gjitha tiparet.
Ami dhe Ermali janë prindër të një djali dhe një vazje dhe duket se të dy fëmijët, i ngjajnë më shumë moderatorit të njohur.