Arr.estohen 2 inspektorë të Bashkisë Shkodër

Arr.estohen 2 inspektor te taksave ne bashkine e Shkodres. B.P. dhe I.M ndersa D.H eshte shpall ne kerkim. Arr.estimi i tyre eshte bere nen akuzen per korrupsion pasiv./ShkodraNews

vijon…