‘Ju kanë vj.edhur o njerëz’. Shp.ërthen gazetari i njohur: Ti o pusht, duhet të shkosh në…

Gazetari i njohur, Mentor Kikia, ka reaguar me anë të një statusi në Facebook, lidhur me sk.andalin e bërë publik për Gega Oil, pronari i të cilit është zhdukur, ndërsa u zbulua se pompat e karburantit punonin manualisht. Kikia shpërthen duke e quajtur pusht pronarin e Gega Oil, i cili v.odhi qytetarët duke shitur karburantin sk.andaloz.

Statusi i Plotë:

Hajdutët që janë lejuar të na zhvasin

U desh të ndërmerrej një operacion në shkallë të gjerë, duke kontrolluar edhe shezlonget për kupon tatimor, për të mësuar se ky pusht, na ka vjedhur jo vetëm duke na shitur karburant skandaloz për nga cilësia, por edhe duke modifikuar pompat. Pra duke na vjedhur edhe në sasi. Ky duhej të kishte shkuar në burg me kohë.

Dhe, çuditërisht ky ka ikur nga Shqipëria, vetëm pak orë para se të shpallej zyrtarisht në kërkim.

Dërgoni në vend të tij tani atë drejtorin që përgjigjet për kontrollin e pompave tani.