Ka një kërcënim të madh para, por shoferi reagon si një hero. Shihni pamjet virale (VIDEO)

Një autobus ka shpëtuar mrekullisht nga një rrëshqitje dherash në sajë të vëmendjes dhe reagimit të shoferit.

Duke pikasur e disa gurëve, shoferi frenoi në rrugë dhe pastaj u kthye shpejt indietro pasi pa që rrëshqitja e dheut u bë e madhe. Kështu shpëtoi mrekullisht jetën e tij dhe atë të pasagjerëve, shkruan Shkodranews.

Incidenti ndodhi në Benguet, në Filipine, dhe rrëshqitja e dheut duket se i atribuohet tajfunit që po prekte ishullin në ato ditë. /Shkodranews/

VIDEO—KLIKO KETU