Kamasutra, 10 stilet e preferuara nga meshkujt (ilustrime me foto)

Nga stili misionar, përmes 69, stili qenit, etj, këtu është 10 pozicionet e Kamasutrës që adhurojnë meshkujt në shtrat.

Në këtë pozicion ju vendosni ritmin dhe intensitetin e depërtimit. Orgazma me këtë stil është thuajse në të gjitha raste e garantuar. Pozicioni është veçanërisht i përshtatshëm për mashkullin.

Sigurisht, të gjitha pozicionet e seksit nga prapa janë perfekte për përjetimin e seksit anal.

Pozita e 69-të është pozita e domosdoshme për meshkujt që e duan seksin oral. Ndërsa ata janë duke i dhënë gruas, ata marrin një racion prej saj, në një rreth i virtytshëm i kënaqësisë së vetëpërmbysur.

Ky pozicion është i përsosur për të kënaqur meshkujt me penis të vogël. Në këtë pozitë, ndërsa gruaja drejton ritmin, intensitetin dhe këndin e depërtimit, kurse mashkulli gëzon spektaklin e një ane B.

Stili lugë, në të gjitha variantet e saj është një nga pozicionet më stimuluese të Kamasutrës për mashkullin. Në të dy rastet, burri është prapa gruas (e cila është arsyeja pse ky stil është veçanërisht i përshtatshëm edhe në rastin e shtatzënisë).

Ky pozicion i lejon mashkullit të ketë kontroll të plotë të depërtimit dhe gruas për të shkuar në zbulimin e pikave erogjene mashkullore, ndoshta duke iu kushtuar kërkimit të pikës L, një makineri e orgazmave dërrmuese.

Pozicionet e seksit të ulur i japin mashkullit kënaqësi të madhe me përpjekje minimale.

Ky pozicion është arsyeja pse pozicionet janë ideale për seksin në dush dhe pikënisje ideale për ata që planifikojnë të përjetojnë seks tantrik.

Këtu është mashkulli që, duke gjunjëzuar përpara saj, vendos këndin (si dhe ritmin dhe intensitetin) e depërtimit që ndodh “nga përpara”, por i jep ndjesitë “nga prapa”.

LEXO EDHE KETE

Misionari, partnerët kanë kontroll të plotë të marrëdhënies dhe të dashuruarit shikohen sy në sy, detaje që lejojnë për të shkëmbyer puthje, fjalë të nxehtë dhe puthje në vesh e qafë. Burimi: FemratNews