Kaos para Kryeministrisë, deklarata urgjente e studentëve, çfarë po ndodh mes tyre?!

Qarkulluan zëra se studentët kërkuan seancë të jashtëzakonshme, por në fakt kjo është Fake neës. Këshilltar Studentorë kanë reaguar në lidhje me këto zëra. Ata shprehen se nuk kanë kërkuar asnjë seancë dhe këto thirrje janë vetëm tentativa për ti përçarë.

Ja deklarata e tyre: