Kapen mat duke e bërë te lodrat. Vjen deklarata befasuese nga çifti

Një çift i ri është ndaluar më herët gjatë këtij muaji në Bussolengo të Italisë, pasi u kapën duke kryer marrëdhënie sek**le në një park lojërash.

Parku ishte i mbushur me fëmijë, kur ata po performonin një marrëdhënie orale, derisa erdhën karabinierët dhe i ndaluan.

Në gjykatë, djali u shpreh: “Ne e kemi njohur njeri-tjetrin për 8 vite dhe u fejuam në gusht të këtij viti. Nuk do të ndodhë përsëri zoti gjykatës, nuk menduam se mund të na shihnin fëmijët”.

Ata u pyetën veç e veç në gjykatë dhe të dy pranuan se kishin kryer marrëdhënie edhe më herët në publik, më konkretisht më 20 tetor.

“Vetëm atë kohë ne nuk ishim zbuluar”, deklaruan ata. /Shkodranews/