Katër vjet pa Dr.Florin/ Përlot bashkëshortja me mesazhin prekës

Ikën katër vjet pa Dr. Florin, këngëtarin dhe muzikantin e talentuar.

Bashkëshortja e Dr.Florit ka kujtuar përmes një foto 4-vjetorin e ndarjes së tij nga jeta.
Në këtë foto ai shfaqet me fëmijët e tij, Kaltrinën dhe Danielin.

“Sot, 4 vjet pa babin! #Dashuria Babit do jet gjthmon me ne”, shkruan Blerina, bashkëshortja e tij në rrjete sociale. Dr.Flori humbi jetën 4 vite më parë si pasojë e overdozës nga droga.