Këshilla për një seks anal të paparë për fillestarët

  1. S’duhet të dhembë

Andaj këtu hyn në lojë lubrifikanti. Zakonisht duhet të ndiheni sikur ju shkohet në banjë. Në fakt nuk ju shkohet. Këshillohet të relaksoni muskujt dhe merrni frymë thellë. Ekspertët thonë se duhet të përdorni lubrikant me bazë ujin.

  1. Seksin anal niseni ngadalë

Këshillohet ta filloni me gjuhë, me gishta ose ndonjë lodër të vogël seksi, derisa të ndiheni gati për hapat e tjerë. Por hapat duhet të bëhen ngadalë.

  1. Komunikimi është thelbësor

Duhet të flisni. Tregoji partnerit si ndihesh gjatë procesit dhe ai duhet t’ju pyesë vazhdimisht për gjendjen tuaj.

4. Nuk është i pisët

Mësojeni njëherëe mirë se anusi dhe pjesa fundore e rektumit kanë shumë pak materiale fekalesh dhe nuk është aspak e pistë siç mund të kishit menduar.

5. Çelësi i seksit anal është të ndjerit rehat

Provoni dushin anal para seksit. Kështu mund ta flini mendjen gjatë aktit.

6. Do të ndiheni më mirë nëse ka stimuj të tjerë

Si përshembull stimul vaginal, klitoral, apo në thithka.

7. Sigurohuni që partneri nuk do përdorë të njëjtin gisht në anus dhe vaginë.

8. Nëse nuk ju pëlqen pas disa herëve, hiqni dorë!

9. Ekspertët thonë se është normale të mos ndiheni shumë komode herët e para

Por nëse ndjesia e pakënaqësisë vazhdon, mbase thjesht ky lloj seksi nuk bën për ju.

10. Nuk keni pse depiloheni

Ama nëse doni të depiloheni mund ta bëni. Por nëse nuk doni, mos e bëni dhe sërish mund të bëni seks anal.