Këtë lajm duhet ta lexojnë ata që nuk kanë eksperiencë në s*ks

Në vijim do lexoni disa këshilla të “Cosmopolitan” për ato persona që nuk kanë asnjë përvojë se.ksuale deri më sot.

Nëse do të ndiqni këto këshilla hera e parë do të jetë e kënaqshme!

Së pari ndjeni siguri

Është mjaft e rëndësishme që të ndjeni të sigurt përpara se.ksit. Siguroni që partneri juaj ka përdorur pre.zervativ se sëmundjet ë ndryshme mund të transmetohen gjatë aktit se.ksual. Gratë e vi.rgjëra kanë gjasa më shumë për t’u infektuar se sa meshkujt, në raste mospërdorimit të masës mbrojtëse.

Mos mbani shpresa të larta se se.ksi është i mrekullueshëm që në herën e parë

Se.ksi në përgjithësi përmirësohet me kalimin e kohës. Pasi të njiheni me partnerin dhe të mësoni trupin e tij, do ndiheni më të rehatshëm. Pra, s’ke pse ndjen presion për të kaluar një natë fantastike ndonjëherë, sepse ky është vetëm fillimi. Do kesh net pafund të mrekullueshme.

Merr frymë

Për here të pare se.ksi mund të jetë e tensionuar, për të mos përmendur që mund të jetë edhe i dh.imbshëm. Duke marrë frymë thellë vazhdimisht mund t’ju ndihmojë të relaksoheni në mënyrë që të vazhdoni mbrëmjen.

Mos harroni të shijoni parapërgatitjen përpara se.ksit

Të gjitha gjëra që të çon deri në pikën e të bërit marrëdhënie se.ksuale si p.sh e puthura, prekja, se.ksi oral, bëjnë pjesën ë përvojën se.ksuale. Kjo nuk është vetëm një akt se.ksual por dhe një mësim një eksperiencë.

Sigurohuni që jeni ek.situar mjaft para aktit se.ksual

Duhet të ek.sitoheni mirë përpara aktit se.ksual. Nëse jeni shumë e thatë, partneri do të ketë problem në depërtimin e organit gje.nital në organin tuaj. Gjithashtu, do të ndiheni siklet, dhe fërkimet mund të çajnë prezervativin. Pra, është e këshillueshme të mbani lubrifikant me bazë uji në dorë vetëm në rast se jeni shumë e thatë.

Rënkoni me zë

Le ta dijë partneri se çfarë fjalësh ju bëjnë të ndjeheni mire dhe çfarë jo. Meshkujt I pëlqejnë femrat ekspresive, kështu që nuk do turpëroheni.

Mos mendo se është ekspert

Ai mund të ketë shumë informacione në lidhje me s.eksin nga pornografitë apo nga tregimet e miqve e tij. Por ai është po aq i shqetësuar me faktin se do ju kënaq me se.ksin e tij apo jo.

Mos prit të arrish në or.gazmë

Sigurisht që është gjë e madhe nëse do të arrini në org.azmë. Por, shumica e grave nuk kanë kulm për here të parë me një djalë të ri. Org.azma vjen me një ndjenjë rehatie, relaksi dhe njohuri specifike të trupave të njëri-tjetrit. Por kjo kërkon kohë.

Pe.nisi tij mund të mos funksionojë

Meshkujt disa here kanë shumë derdhje nga ereksionet. Por kjo s’është problem, pasi mund të provohet disa here akti. Mjafton të keni dëshirën për të bërë se.ks.