Kishte përvjetorin e lidhjes me bashkëshorten, Flori e lë dhe i shkon në takim sepse…

Aktori i njohur i humorit, Florian Bianaj ishte sonte në emisionin me fëmijë, Në Kurthin e Piter Pan. Binaj, tha se sot kishte përvjetor më bashkëshorten e tij dhe e la atë për të ardhur në emision.

“Dje kisha përvjetorin e 15 të lidhjes dhe e lashë dhe erdha këtu për tek ju”.

Ai gjithashtu, tregoi se i ka shumë qejf fëmijët dhe dëshiron të jetë babai i 5 fëmijëve.

“Vdes të kem shumë fëmijë, 2 i kam dhe dua të kem dhe 3 të tjerë, dua të kem 5 fëmijë…”