Kjo është buka me bojë që hamë cdo ditë. Por ja si ta dalloni në shtëpi nëse është me ngjyrues (Video)

Shpesh diskutojmë me njëri tjetrin se cfarë konsumojmë dhe nuk kemi siguri për pothuajse asnjë produkt që blejmë në treg apo supermarket. Por nëse me ushqimet e shportës së përditshme të tryezës sonë mund të heqim ndonjë produkt që na bën të dyshojmë, i vetmi produkt që është i pashmangshëm nga cdo tryezë dhe pa të cilin nuk bëjmë dot është buka.

Prej kohësh janë zbuluar afera të dyshimta me miellin që vjen në Shqipëri me të cilin prodhohen bukët dhe mungesa e proteinave është gjëja më e vogël. Një specialist në News24 ka treguar se si të dallojmë nëse buka që konsumojmë ka ngjyrues në vend të miellit duke e futur në një gotë me ujë. Ndiqni videon e mëposhtme.

VIDEO E PLOTE