Klientja porositi krahë pule, zbulon diçka të neveritshme aty

Emri i saj eshte i njohur ne mbare boten, e padyshim ajo kompani nuk ndihet mire kur dicka shkon k.eq sepse lajmi perhapet me shpejtesi marramendese.

Keshtu, McDonalds po perflitet jo mire kohet e fundit.

Kjo, pasi një kliente në Kinë gjeti pupla pule në McWings e saj. Gruaja nga Pekini kishte ngrënë tashmë tre krahë pule, para se të bënte zbulimin e neveritshëm. Për fat të mirë ajo nuk u sëmur pas vaktit.

Familja nuk pranoi kompensimin – por ajo e postoi lajmin në mediet sociale, ku thotë: -“Vajza ime mendonte se ishte mishi dhe u trondit kur kuptoi se ishte një tufë pendësh”.