Kujdes fillestarë! Mund të v.disni nëse bëni s*ks në këtë mënyrë

Janë të shumta vi.ktimat për çdo vit nga se.ksi.

Shkaqet janë të ndryshme por më të zakonshmet janë këto:

Sulm në zemër si pasojë e dehidratimit.

Pajisjet apo lojërat e rrezikshme gjatë se.ksit.

Mungesa e elasticitetit dhe e pozicioneve me kokëposhtë.