Ky është i famshmi shqiptar që merr bukë me vete në plazh (FOTO)

Duhet ta pranojmë, por shumë prej nesh kemi turp të marrim bukë me vete për ta ngrënë kur jemi në plazh.

Mirëpo, një personazh shumë i njohur televiziv nuk pati fare turp dhe e bëri këtë madje e tregoi publikisht.

Bëhet fjalë për kuzhinierin e njohur Renato Mekolli. Ai hyri në Instagram ku edhe postoi një fotografi teksa shihet duke ngrënë bukën që kishte marrë me vete nga shtëpia.

Si mendoni, më mirë nga shtëpia apo në restorante?