Ky lloj s*ksi shkakton kancer dhe sjell vdekjen, ata që kanë pasur disa partnerë më të prekurit

Sipas disa studiuesve angleze, ata njerëz të cilët praktikojnë s*ksin oral, mund të jenë të rrezikuar nga një tip kan.ceri i shkaktuar nga një virus i quajtur Papillomar.

Në një nivel më të lartë rrezikshmërie, janë ato persona të cilët ndërrojnë shumë shpesh partnerë/e. Kush praktikon shumë shpesh se.ks oral duhet të llogarisë një rrezik 3 deri ne 6 fish më të lartë se ata që nuk praktikojnë, për t’u infektuar, thotë studimi i publikuar së fundmi.

Ndërsa ata që praktikojnë këtë lloj se.ksi me mbi 5 partnere të ndryshëm, përballen me një rrezikshmëri deri në 8 herë më të lartë. /GSH.al