Ky pozicion po i bën çiftet të kënaqen më shumë, shikon mirë se ç’të bëni dhe ajo nuk do t’ju ndahet më

Çiftet janë duke u bërë më aventureske në shtrat duke u përpjekur për të provuar një shumëllojshmëri të lëvizjeve të s*ksit për ta mbajtur atë të zjarrtë.

Nëse një pozicion interesant ka qenë Pogos ose lëvizja seksuale e Unicorn, tani ka një lëvizje për të gjithë ata që duan ta zotërojnë shtratin.

Pra, nëse doni të arrini një nivel tjetër dhe keni nevojë për disa këshilla seksi, këtu është një tendencë e re për t’u provuar.

Pozicioni i “urës seksuale” jo vetëm që ju ndihmon të digjni shumë kalori, por edhe do t’ju mbajë të ngrohtë gjatë sezonit të dimrit. Për të zotëruar këtë pozicion, mbajeni në gjunjë partnerin tuaj në shtrat ose dysheme…

Me të dyja këmbët të shtrira në dysheme, mbështesni veten në krahët tuaja, duke krijuar një “urë” me trupin tuaj.

Ky qëndrim është lëvizja përfundimtare për gratë, pasi i vë ato në kontroll të plotë. Gratë mund ta mbështesin veten dhe ta rregullojnë pozicionin pikërisht si e duan. Dhe nuk ka nevojë që të kërkoni nga partneri të shkojë më shpejt ose më ngadalë, pasi jeni përgjegjës tani.

Ky pozicion gjithashtu ju ndihmon të ushtroni edhe muskujt e barkut,  kështu që pas një periudhe mund të përfundoni edhe me disa muskujt në zonën abdominale./ ShkodraNews