Lajm i fundit/ Degjeneron sh.erri mes zyrtarëve të lartë, gazetarët zbardhin ngjarjen (Emrat e plotë)

Debatet kanë sjellë ndërprerjen e mbledhjes së Këshillit të Lartë të Prokurorisë. Ka pasur pë.r.plasje mes kryetarit Genti Ibrahimi dhe anëtarit Besnik Cani.

Raportohet se Cani ka pretenduar se aktet për mbledhjen i janë dorëzuar me vonesë, megjithatë shkaku i vërtetë i përplases mes tyre mbetet ende mister.

Përplasja mes të dyve ka sjellë largimin nga mbledhja të kryetarit dhe ndërprerjen e mbledhjes.