Lajm që po na dr.ithëron/ Dy mësuesit e marrin për dore vajzën e verbër dhe e fusin në klasë, aty fillon tr.agjedia, pas 2 muajsh…

Dy mësues ak.uzohen për pë.r.dhunimin e një adoleshenteje të verbër.

Ngjarja e pazakontë ndodhi në shkollën Ambaji, Indi dhe zgjati për një periudhë rreth 2 muaj.

Të ak.uzuarit janë Chaman Thakor, 62 vjeç dhe Jayanti Thakor, 30 vjeç, të cilët janë në arr.ati. Të dy përdhunuan 15-vjeçaren në dhomën e shkollës së muzikës.

Ak.uzat erdhën pasi familja nisi dyshimet përse vajza nuk donte të kthehej më në shkollë pas muajit të pushimeve.

Vajza vendosi të fliste me tezen duke i shpjeguar se është pë.r.dhunuar vazhdimisht nga dy mësuesit e saj.