Lajm ur.gjent/ Shpë.rthim i fuqishëm në një pikë gazi, ka disa të pl.agosur dhe…

Një shp.ërthim ka ndodhur pak momente më parë në një pikë shpërndarje gazi në Portëz të Fierit.

Nga informacionet paraprake dyshohet se ka disa të lënduar.

Vijon…