‘Leku e miku, normale..’. Studentët shp.ërthejnë, zbulojnë sk.andalet në shkolla: Po na përzënë, jemi me 10….

Një nga temat më të nxehta të maturantëve, është edhe llogaritja e pikëve për në universitete.

Në faqen “Studentët Denoncojnë”, një maturante ka deklaruar se kishte të gjitha rezultatet 10-ta dhe nuk mundi të fitojë mjekësinë. Sipas saj ky shtet po largon ekselentët.

“Ish-maturantja shkruan: Ehh edhe unë kam dalë me të gjitha 10 dhe se kam kapur dot mjekësinë. Me keq akoma jam gati e 500 në listë. Ndërkohë të tjerët me 7-8 e kane fituar se normal leku e miku. Isha e sigurt se e fitoja mjekësinë po ja… harrova që jetojmë në Shqipëri. Sa keq për studentet ekselentë, po i përzë vete ky shtet, dhe thonë pastaj pse ikin.”, shprehet ajo.