Lodrat e seksit i marrin jetën 37 vjeçarit, fans i çm.endur i ‘Fifty Shades of Grey’, në pen*s iu gjet…

Një fans i librit popullor “Fifty Shades of Grey”, u gjet i vd.ekur nga nëna e tij e tronditur, pasi ak.sidentalisht mb.yti veten gjatë një loje seksi të shkuar k.e.q.

Philip Walker u gjet i va.rur në një shtrat, në shtëpinë e tij në East Yorkshire, Britani , nga nëna e tij e shk.atërruar në 5 mars të këtij viti, por lajmi është bërë i ditur vetëm tani, pas mbylljes së çështjes.

Shërbimi i Ambulancës në Yorkshire mbërriti në vendngjarje, ku gjeti trupin e zhveshur të 37-vjeçarit me një ligaturë rreth qafës dhe një lodër seksi, në formën e kutisë, të mbyllur rreth organeve gjenitale të tij.

Anëtarët e familjes së z. Walker kontrolluan dhomën e tij disa ditë pas vdekjes, ku  gjetëm një numër lodrash seksi, një CD me materiale pornografike dhe disa shishe lubrifikanti bosh. Viktima ishte i varur nga lodrat e seksit, saqë i morën edhe jetën. Ai kurrë nuk kishte folur kurrë për interesat e tija seksuale. Në përfundim të hetimeve Gjyqtari ka dalë në konkluzionin se bëhet fjalë për një ngjarje aksidentale, të shkaktuara nga vetë viktima.