Mamaja i lë djalit një pre.zervativ në…, ja pse po qesh rrjeti (foto)

Kjo histori është bërë virale! Mesa duket një mama e kujdesshme vendosi t’i lërë një postim djalit të saj, përpara takimit që do kishte ai me një vajzë.

E shqetësuar se ai do bënte se.ks të pambrojtur, mamaja i la një pre.zervativ.

“E di që je rritur tani dhe unë jam krenare për ty. Kur të vijë Ashley sonte, nëse gjërat bëhen serioze, sigurohu që të jesh i mbrojtur. Përdor këtë,”shkruante ajo.

Nuk është kjo arsyeja përse rrjeti po qesh me këtë mama. Sipas tyre, ajo e ka gozhduar prezervativin.

E në këtë mënyrë, i ka bërë vrima, duke e bërë të papërdorshëm.

prezervativi