Marin Mema sjell fakte të reja për arrestimin e luftëtarëve të UÇK-së gjatë ’93-’97, kush i dekonspiroi te Milosheviçi, çfarë roli kishte SHIK-ku të Gazideda dhe Berisha?

Kush i dekonspiroi nga Shqipëria shumë nga luftëtarët e parë të UÇK-së? Si u firmos marrëveshja në vitin 1991?

A ka dorë Shërbimi Sekret Shqiptar(SHIK) i Gazidedes dhe vetë Berisha në listat e zotëruara nga UDB në 1993, permes te cilave u arrestuan dhe u eleminuan shume nga nismetaret e UÇK?

Përse u arrestua Zahir Pajaziti dhe shumë figura të tjera dhe kush e dekonspiroi levizjen e tij tek serbet, qe solli dhe vrasjern e tij? Kush nuk e donte në Shqipëri UÇK-në…?!

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.