“Më bjer një palë ****”/ Zbardhet porosia e studentes Xhulja Aliaj, ja ç’tha ajo pak para se ta…

Ajo u arr.estua sepse sipas policisë përhapi panik. Studentja Xhuljana Aliaj shpërndau në rrjetet sociale një lajm të medias së Vatikanit.

Avokati i saj, Stefan Topalli, ka ndarë në rrjetet sociale edhe disa nga fjalët që Xhulia i ka thënë atij para seancës gjyqësore.

“Më bjer një palë uratë se Biblën e kam me vete- këto ishin një ndër porositë e Xhulja Aliajt kur vajta ta takoja(dje pasdite) si përfaqësues ligjor.

Seanca e vleftësimit të masës së sigurisë është sot në orën 12.00.

Xhulia është mirë dhe ju falenderon të gjithëve për mbështetjen. Mbrojtja është gati.”- thekson avokati.