Ministri Sandër Lleshaj reagon urgjent, flet për të p.l.agosur. Ja çfarë ka ndodhur

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj ka reaguar urgjentisht teksa po vijon protesta duke njoftuar se ka edhe policë të p.lagosur.

Ai ka publikuar edhe fotot e policëve në spital.

“Edhe sot dh.una e verbër po godet institucione kushtetuese dhe Policinë e Shtetit shqiptar. Plagosja e policëve është një turp dhe shkelje e madhe e ligjit dhe autorët do të mbajnë përgjegjësi”, shkruan Lleshaj.