Mjekët nuk po kuptojnë se çfarë sëmundje ka, cfare i ndodh vogelushit

Një fëmijë shqiptar ndodhet në gjendje të rëndë në Itali. Sipas mediave lokale fëmija që jetonte me familjen ne San Benedetto i ka rënë të fikët sot në mëngjes dhe nuk është zgjuar më, që sipas mjekëve kemi të bëjmë me një sëmndje të mistershme.

Edhe pse është dërguar në spital, mjekët lokalë nuk kanë bërë të mundur që ai të zgjohej. Pas kësaj është kërkuar ndihma e specializuar. Një helikopter ka shkuar e ka marrë fëmijën duke e dërguar në spitalin e Ankonas. Policia thotë se në trupin e fëmijës nuk ka trauma, ndërsa prindërit kanë treguar se ai vuan nga një sëmundje kronike. Ende nuk dihet gjendja e fëmijës shqiptar.