Mohojnë lidhjen, por çifti i njohur del bllof… ja si u zbuluan!

Alba Hoxha dhe Albi Nako janë përfolur për një lidhje të mundshme mes tyre, por nuk e kanë pranuar haptazi këtë gjë.

Megjithatë, duket se tashmë kanë dalë zbuluar.

Kjo pasi koreografi dhe Alba kanë vendosur t’i kalojnë pushimet dimërore në Brezovicë.

koreografi dhe Alba kanë vendosur t’i kalojnë pushimet dimërore në Brezovicë.