Mori fund, reperja e dashur per shqiptaret ndahet nga burri pas lindjes se vajzes

Pas një viti martesë, këngëtarja e njohur e hiteve “Bodak Yellow”, “I like it” etj, Cardi B, i ka dhënë fund martesës me partnerin Offset.

Pas një viti martesë, këngëtarja e njohur e hiteve “Bodak Yellow”, “I like it” etj, Cardi B, i ka dhënë fund martesës me partnerin Offset.

“Pra, të gjithë më kanë gjurmuar dhe ju e dini,kam qënë duke u përpjekur që të rregulloj punët me babin e vajzës time.Ne jemi me të vertetë miq të mirë dhe partner në biznes.Ai është gjithmonë dikushi që unë i drejtohem, flasim dhe kemi shumë dashuri për njëri tjetrin, por gjërat nuk kanë funksionuar për një kohë të gjatë.Nuk është faji i askujt, thjesht mbaroi dashuria.Ne nuk jemi më bashkë.Mund të duhet pak kohë për t’iu drejtuar divorcit.Do të kem gjithmonë dashuri për të se është babai i vajzës time.”- është shprehur reperja.

This slideshow requires JavaScript.