Ndahet papritur nga jeta mjeku i njohur shqiptar

Ka nderuar jete papritur mjeku i njohur Flamur Tartari.

Lajmin e hidhur te largimit nga jeta te tij, e kane dhene miq dhe te aferm te tij te cilet e kujtojne me shume respekt per punen e madhe qe ka bere per mjekesine shqiptare.

tartari

Postimi i Allajbeut 

Sot nderroi jete Prof Flamur Tartari. Jetoi paster , pa intrige, me modesti respektonte te gjithe qe punonin. Deri diten e fundit sillte ide te reja dhe ne cdo moment perpiqej te me bind se sa rendesi do kete per Spitalin Amerikan angazhimi ne nje projekt akademik.
Zoti i dhente paqe dhe qetesi ne jeten tjeter!

12

kad