Nesër mund të jetë vonë! Mesazhi i fortë i gruas së Veliajt, ajo po vuan…

Dy javë më parë ajo humbi njeriun e saj të shtrenjtë, babanë. Sot ajo ndien mall dhe ka dy fjalë për të gjithë ata që i kanë ende prindërit në jetë, sepse nesër mund të jetë shumë vonë!

Ja cfarë shkruan në Instagram bashkëshortja e Erion Veliajt, Ajola Xoxa:

U bënë më shumë se 2 javë pa babin dhe ajo çka më mungon më shumë është ta përqafoj.
Të gjithë ju që i keni prindërit pranë, thojuni sa shumë i doni dhe përqafojini fort, ashtu siç do të kisha dashur të mund ta përqafoja tim atë tani.
Për ju që i keni larg, merrini në telefon dhe bëni një bisedë të gjatë me ta.
Asgjë nuk i gëzon më shumë se sa të jenë në praninë tuaj, e do të vijë një ditë që asgjë s’do t’ju gëzonte më tepër se sa të ishit në praninë e tyre. Thesari i vërtetë në këtë jetë është familja./ShkodraNews