Nisen për pushime në Turqi, familjes korçare i ndodh e papritura me gjyshin në Rinas

Një familjeje iu anuluan pushimet verorë pak ditë më parë sepse kishin harruar pasaportën e gjyshit.

Kur shkuan në aeroport për tu nisur drejt Turqisë ku kishin prenotuar me agjenci turistike, kuptuan që pasaporta e tij kishte skaduar.

Iu është dashur të kthehen të gjithë mbrapsht dhe të shtyjnë datat e pushimeve familjes korcare.

Mesa duket nuk e linin dot gjyshin vetëm dhe mirë kanë bërë.