Njihuni me fotot e të a.rrestuarve sot për ngjarjen në Shkodër

Publikohen fotot dhe emrat e tyre. Arsen Stojku dhe Myslim Rama janë dy autorët e a.rrestuar për v.r.asjen e Brahim dhe Astrit Bilalit në Shkodër. Ata kanë kryer ekzekutimin.

Sakaq, Ibrahim Lici, 26 vjeç, është i dyshuari kryesor për ngjarjen.

Ai është një personazh i njohur për policinë.

Arsen Stojku dhe Myslim Rama nuk janë persona të dënuar më parë. Arrestimi i tyre është bërë një ditë më parë, në një operacion sekret që është zhvilluar nga forcat RENEA.