Oh zot/ Bie sërish të.rmet, njerëzit të tm.erruar, vrapojnë nëpër rrugë

Lëkundje të tjera tër.meti, të gjitha me epiqendër në Korçë. Janë gjashtë lëkundje të regjistruara nga Instituti i Gjeoshkencave Ujit dhe Mjedisit nga mëngjesi i së mërkurës deri mëngjesin e sotëm. Bëhet fjalë për lëkundje me magnitudë të vogël, më e fundit e shkallës 2.3.

Ndërkohë epiqendra lëviz nga fshati Nikolicë në fshatra të tjera të Korçës.

Kujtojmë se zona e Korçës ishte më e prekura nga tërmeti i 1 qershorit por edhe tërmetet e para pak ditëve ku u dëmtuan qindra banesa.