Oh zot/ Prindërit shkojnë në shtëpi dhe gjejnë djalin e vd.ekur, dyshimet e para…

Një ngjarje e rë.ndë është regjistruar në një familje shqiptare në Itali. Prindërit kanë gjetur të pajetë në banesë djalin e tyre 17-vjeç.

Sipas mediave italiane viktima është Endri Cania. Adolesheni ka ndërruar jetë mbrëmjen e së martës, në Sparnice.

Prindërit e të riut të cilët punojnë në bujqësi, lajmëruan ndihmën e shpejtë. Një mjek i zonës ndërhyri menjëherë, duke i bërë masazh kardiak, por ishte tepër vonë.  As ndërhyrja e ambulancës, nuk shërbeu për ta përmendur, pasi i riu u deklarua i vdekur.

Paraprakisht dyshohet se shkak i vdekjes është bërë një atak kardiak.

Priten rezultatet e autopsisë për të hedhur më shumë dritë mbi shkaqet e vdekjes së adoleshentit.