OSBE një tjetër apel politikës. Nga Shkodra shënjestron mungesen e dialogut dhe krizën e tejzgjatur

Ambasadori i OSBE Bernard Boschard takim me studentet e Shkodres. Ne fokus te bisedes me te rinjte zhvillimet politike ne Shqiperi, protestat e opozites dhe mungesa e dialogut mes paleve, reforma ne drejtesi.

Nje koment i ambasadorit ishte edhe mbi opoziten e re qe ai e sheh rolin e saj konstruktiv, ndersa u kerkoj te rinjve te jene me aktiv. Boschard e sheh jo te arsyeshme zgjatjen e krizes pasi eshte ne dem te vendit prandaj duhet qe palet te veprojne sa me pare per dialog dhe zgjidhje.