Pamje për të rritur/ Doni të provoni gjëra të reja, jeni dembelë, keni qejf për… njihuni me pozicionet që ju çojnë në qiell

E dini që në bazë  të gjendjes suaj emocionale, duhet të zgjidhni dhe pozicionin e marrëdhënies intime me partnerin? Cosmopolitan sjell celësin përf një kënaqësi të garantuar, sipas humorit tuaj (Shihni dhe fotot):

Nëse jeni të lodhur por keni dëshirë- provoni stilin Minimalist

Shtrihuni dhe hapni pak këmbët tuaja në mënyrë që partneri juaj të mund t’ju depërtojë, vendosni një jastëk nën vithet tuaja mund t’ju ndihmojë. Një përvojë fantastike për demelet.

-Bukuroshja- Uluni në prehrin e partnerit tuaj për një pozicion se*sual fytyrë-për-fytyrë, në mënyrë që të mund të shikoni në sytë e njëri-tjetrit, të ndani puthje të gjata e shpirtërore dhe të merrni kohën tuaj duke i kushtuar vëmendje çdo detaji të ëmbël. Mbajeni shikimin e partnerit tuaj ndërsa kaloni në org*zmën për një përvojë lidhëse jashtëzakonisht të fortë.

-Nëse jeni të mërzitur me lëvizjet tuaja:Mbajeni veten në duar ose bërryla ndërsa partneri juaj qëndron prapa jush, duke mbajtur këmbët tuaja. A mund ta bësh? Ndoshta? Vazhdoni duke lëvizur në skajin e shtratit me një disa jastëkë nën vithe, këmbët tuaja të varura dhe partneri juaj duke depërtuar nga pas.

-Nëse keni nevojë të merrni kurajo: Era e së  Mërkurës- Shtrihuni prapa dhe ktheni nga partneri… Lërini ata të ju ngacmojnë me gjuhë, duart dhe një lodër (ose disa!), Duke ju sjellë vetëm në prag të org*zmës, por duke mos ju lënë të shkoni në skaj, derisa ato të jenë në maksimum. Sepse parashikimi i një org*zme është shumë më argëtuese sesa të parashikoni një email nga shefi juaj.

-Nëse jeni më i eturi – Flex Total- Merrni pozicion duke u ulur në prehër të partnerit tuaj, duke shtrirë këmbët tuaja mbi supin e tij. Super vizuale dhe e nxehtë – të dy mund të shikoni veten…