Përloti të madh dhe të vogël, si e kuptoi se ishte shqiptar pas shumë vitesh në Australi

Të parët e tij migruan në Australi në vitet e 50-ta.

Gjyshi humbi jetën në një aksident në vendin e punës, gjyshja përfundoi në psikiatri, më pas katër fëmijët e vegjël u birësuan nga familje australiane ku edhe u rriten dhe krijuan familje.

Si e kuptuan ata identitetin e tyre, ndjekim një rrefim nga të rinjtë që e rikthyen identitetin shqiptar në Australi./21Media

Videon e gjeni ketu: https://www.youtube.com/watch?v=BcsgKNd0zusc