“Po lufton me mish e me shpirt për të jetuar”, familja e të riut shqiptar bën a.pelin p.rekës

Emro Abzai është një i ri nga Ulqini i cili ndodhet në gjendje të rëndë shëndetësore pasi po lufton me një sëmundje të vështirë.

Për shkak të llojit të sëmundjes, jeta e tij është në rrezik serioz.

I riu është duke luftuar me sëmundjen dhe i duhet të vazhdojë një trajtim special në një spital në Gjermani.

Familja e tij nuk mund ta përballojë dot trajtimin nga ana financiare dhe kërkojnë ndihmën e të gjithë atyre që mund të kontribuojnë sadopak.

Rasti është publikuar nga portali GoFoundMe. Në njoftimin për ndihmë thuhet se do të jenë shumë mirënjohës për ata që do të kontribuojnë dhe do të shpërndajnë rastin në rrjetet e tyre sociale.