Po ndodh tani. Ja çfarë presionesh të jashtëzakonshme po bën Edi Rama në mes të natës

Burime të Syri.net, bëjnë me dije se kryeministri Edi Rama po i bën presion firmës ‘Biba X’ dhe ‘DH’ që të dalin nesër dhe të lexojnë një deklaratë.

Në atë deklaratë mësohet se është shkruar, se është përgjegjesi e tyre falsifikimi i dokumentave dhe të tërhiqen.

Edi Rama po kërkon që ta kalojë përgjegjësinë tek firmat private.