Policia e Shkodrës me urdhër të Gardës shoqëron 4 zjarrfikës me pretendimin se po prishnin mitingun e Ramës

Shoqerohen dhe mbahen per minuta te tera ne polici drejtuesit e zjarrfikses qe shkuan ne nje rast emergjence tek rruga e teatrit.

Pretendimi i policise se Shkodres me urdher te Gardes ka qene se ata e bene qellimisht per te prishur takimin e kryeministrit. Pas marrjes ne pyetje dhe dhenies se deshmise ne komisariat, efektivet kane treguar edhe numrin qe i ka sinjalizuar dhe me pas policia eshte detyruar ti lere te lire.