Prokuroria lëshon masat për të arr.estuarit e protestës, 16 prej tyre mbesin në qeli (EMRAT)

Prokuroria ka kërkuar arr.est me b.urg për 16 protestues të opozitës që dolën në shesh në 13 prill. Nga 37 të arr.estuar, 21 prej tyre do të jenë nën masën e sigurisë detyrim paraqitje. Kjo është pretenca e prokurorisë ditën e sotme për të arrestuarit,

Më 13 prill opozita zhvilloi protestën e saj të radhës, e cila ndryshe nga herët e tjera u zhvillua në mbrëmje dhe zgjati 4 orë.  Në këtë protestë pati edhe 5 policë të plagosur dhe dy gazetarë. Nuk mungoi edhe hedhja e gazit lotsjellës për më shumë se 7 herë nga ana e policisë për të shpërndarë turmat e mbledhura para parlamentit.