Qytetaret nisen drejt selisë së PS/ Ora 17:00 do të jetë surprize e hidhur për Rama-Ruçi

Edi Rama ka vendosur në mënyrë sekrete dhe ilegale që sot Kuvendi të zhvillojë një seancë në orën 17:00.

Ky vendim ilegal ka ardhur si shkak i frikës nga përballja me qytetarët, që janë ngritur në protesta.

Por duket se ora 17:00 do të jetë e hidhur si për Edi Ramën edhe për Gramoz Ruçin, zbatuesin e vendimit për seancën e kuvendit.

Qytetarët sot do të protestojnë tek selia e PS-së, drejt saj janë nisur mijëra shqiptarë.