Qytetari t.m.errohet nga ajo që gjeti pranë një shkolle sot në mëngjes, policia në alarm

Janë vënë në p.anik të gjithë njerëzit që e kanë mësuar këtë lajm.

E Policia po ashtu ka nisur një hetim. Një kalimtar që po shëtiste me qenin, zbuloi një këmbë njeriu vetëm disa metra larg një shkolle fillore mëngjesin e sotëm.

Zbulimi i tmerrshëm u bë në një rrugë të ngushtë në një fshat në orën 6.45. Policia shkoi në vendin e ngjarjes dhe rrethuan vendkalimin, i cili përdoret çdo ditë nga qindra nxënës.

Detektivët po flasin me fqinjët në fshatin Neë ëaltham, Lincolnshire, pasi hetuesit e mjekësisë ligjore po vazhdojnë hetimet.