Rama i frikësuar nga studentët blindon kryeministrinë, ja ç’po ndodh

Sot studentët pritet të organizojnë një tjetër protestë masive dhe policia është vënë në lëvizje.

Në foton e mëposhtme shikohen me qindra forca policore që janë pozicionuar në afërsi të Kreyminsitrisë dhe rreth saj.

Duket se frika nga protesta e stdentëve e  mbështetur edhe nga qytetarët ka bërë që Rama të rrethojë me policë godinën e qeverisë.Image