Sa herë bën s*ks në një natë? Aktorja sh.okon fansat, nxjerr videon e rë.ndë

Aktorja Ana Lika njihet për natyrën e saj pa komplekse dhe opinionet të cilat i shpreh gjithmonë në mënyrë të drejtpërdrejtë, padyshim që çdo gjë rreth saj shkakton lajm.

Aktorja është një ndër personazhet më të ndjekura në rrjete sociale dhe është mjaft aktive në shumicën e kohës.

Së fundmi na ka vendosur t’u përgjigjet pyetjeve të ndjekësve në  “Instastory” duke zgjedhur video komike si përgjigje për pyetjet.

Njëra nga pyetjet që iu drejtua aktores ishte: ‘Sa herë bën s*ks në një natë’.

E për t’ju përgjigjur kësaj pyetje aktorja ka zgjedhur një video të numrave siç mund ta shihni më poshtë.

Lika ka treguar me humor se mund të shkojë deri në 10 herë po dhe mund të përsëritet sërish, duke shkaktuar kështu të qeshura tek ndjekësit e saj.